Moederdag wijnZondag 14 mei 2017 is het weer moederdag. Geef je moeder een wijn van Wijneiland. Dat is een wijn van kwaliteit. Je kunt heel eenvoudig iets bestellen in onze Wijn webshop. Mocht je specifieke wijn wensen hebben geef dit aan ons door op info@wijneiland.nl Bestel op tijd want in die periode is het erg druk. (dit om teleurstellingen te voorkomen.)

Wijn voor moederdag cadeau je moeder verdient natuurlijk iedere dag een mooi cadeau. Maar Moederdag is dé gelegenheid om je moeder eens extra in het zonnetje te zetten. Wil jij jouw moeder dit jaar met Moederdag ook eens goed verwennen met een speciaal cadeau voor haar? Dat gaat vast en zeker lukken, want wij van Wijneiland hebben de lekkerste wijnen voor de liefste mama’s.

Door ons ruime assortiment zit er ongetwijfeld ook een passend cadeau voor jouw moeder tussen.

Moederdag is de dag waarop alle moeders eens extra in het zonnetje worden gezet. Moederdag valt niet in alle landen op dezelfde dag en wordt niet overal hetzelfde gevierd. In Nederland wordt voor Moederdag altijd de tweede zondag in mei aangehouden.

Ze noemen het moederschap ook wel ‘de zwaarste baan ter wereld’ en dus verdienen moeders het dan ook zeker om eens per jaar flink verwend te worden! Verras haar daarom met Moederdag met een cadeau van Wijneiland.nl